All Baby Care Topics

Jun 27, 2015

Simptomi nosečnosti v prvem mesecu

Mnogi klasični znaki nosečnosti lahko pojavijo že po prvem mesecu, kot je nenormalno ali zamudil rok in jutranje slabosti. Ti znaki so dovolj pogosta, da prikažete ste o tem, da imajo otroka. more »
May 24, 2015

Topla voda z limono

Pitje tople vode z limono vam lahko pomaga shujšati in vzdrževati zdrav imunski sistem. Medtem pa prinaša številne koristi, overcomsuption lahko poškoduje zobe. Več o tem, kako pravilno narediti in piti toplo vodo z limono. more »
Dec 04, 2014

Kako kupiti Jaslice

Pred dobavo, vašega otroka jaslice, je ena od stvari, ki jih morate upoštevati dobili. Nadaljuj, da preberete ta članek, pa boste izvedeli, kaj iskati v otroške jaslice. more »
Dec 04, 2014

Nanny Interview Vprašanja

Najem varuška je lahko težka naloga za izvršitev, še posebej, ker obstaja nevarnost, najem Nesposobneža. Preberite o izvedeti, kako voditi varuška intervju in katera vprašanja lahko vprašaš. more »
Nov 29, 2014

Baby mozolji na obrazu

To je skupna za starše, da so zaskrbljeni zaradi otroške mozoljev na obrazu, ampak to je pravzaprav dokaj pogost problem za novorojenčke in majhne dojenčke. Preberite o izvedeti možne vzroke, zdravila in druge nasvete. more »
Nov 29, 2014

Kako Pick Ime Baby

Ali veste, kako izbrati ime otroka? To ni tako enostavno, kot se sliši. Tukaj je nekaj načinov, da poskrbite, da izberete ime, ki vam in vaš partner lahko živeti. more »
Nov 29, 2014

Vitamini za dojenčke

Bi morali vlagati v vitamini za dojenčke? Giving dojenčki vitamini je bila kamen spotike za starše in zdravnike za let. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o daje vitamine za dojenčke. more »
Nov 26, 2014

Baby CPR

Narava je ustvarila najbolj idealne učne stroje v obliki otroka in to je naša odgovornost, da skrbijo za te lepe bitja. Baby CPR pomaga kot prvo pomoč v kritičnih situacijah in včasih po tej metodi lahko opomore vaš dojenček zlahka. more »
Nov 26, 2014

Ko dojenček joka, ki niso namenjeni

Saj ni treba zmeden z dojenčkom, ki vedno želi ostati v vaših rokah. Dojenčki, ki jokajo, ko ne razpolaga ne bi smelo biti nadloga za vas kot starša in ta članek je dokaz celovite informacije. more »
Nov 26, 2014

Baby Striženje

Mnogi starši želijo vedeti, kako dati svoje otroke prvo striženje. Nadaljuj, da preberete ta članek in boste vedeli več metod za rezanje otroške lase in druge nasvete, ki lahko pomagajo, da ta izkušnja nekaj posebnega in pomagajo ublažiti otrokov strah. more »
Nov 26, 2014

Best zaščito pred soncem za dojenčke

Trenutno obstaja veliko odličnih senčila na trgu, ki bo zaščito svojega otroka brez negativnih stranskih učinkov. Ta članek vam bo pomagal izbrati pravo kremo za sončenje, ki ščiti kožo njihovih otrok. more »
Nov 26, 2014

Piki komarjev v Babies

Piki komarjev lahko včasih zelo nevarno. To je vaša dolžnost, da se tvegati, ko gre za vaše otroke in za njihovo zaščito pred boleznimi, ki se lahko prenašajo s komarji. Berite naprej in izvedeli te nasvete pomoč o tem, kako zdraviti s piki komarjev na dojenčke. more »
Nov 26, 2014

Cestna Izleti z malčke

Ob cestne izlete z malčki lahko zdi kot zastrašujoče opravilo, vendar je lahko zabavno, če je potovanje načrtuje ven tudi vnaprej in vsem vpletenim pa njihov del, da bo potovanje uspeh! more »
Nov 26, 2014

Naj bo Baby Safe in the Sun

Vsi starši morali obdržati otroka varno na soncu zaradi nevarnosti za opekline. Opekline v mladosti lahko vodi do resnih zdravstvenih težav, vključno s kožnim rakom kasneje v življenju. more »
Nov 26, 2014

Kako igrati z Newborn

Igranje z novorojenčka lahko pomaga pri gradnji močne vezi med vami in vašim otrokom. Nadaljuj, da preberete ta članek, pa boste izvedeli več o tem, kako se igra s novorojenčka in kakšne igrače lahko novorojenčka igral. more »
Nov 26, 2014

Krvavitve iz nosu pri Kids

Normalno je, da starši zaskrbljeni zaradi krvavitve iz nosu pri otrocih. Dobra novica je, da so ponavadi ni kaj skrbeti. Kljub temu pa naj bi še vedno se seznanite z vzroki za krvavitev iz nosu, zdravljenje in preprečevanje. more »
Nov 26, 2014

Baby Sprehajalci in jope

Sprehajalci in skakalci so verjeli, da so pripomočki, ki pospeši proces rasti in razvoja pri otrocih. Vendar pa to ni vedno res. Je potrebno veliko previdnosti in skrbi za pomoč otroku pri prehodu te razvojne mejnike, kot je opisano v članku. more »
Nov 26, 2014

Baby Thumb Sesanje

To ni nič nenavadnega, da vidite otrok sesati palec. Ta navada se nagiba, da se držijo za let in sčasoma začne povzročajo zaskrbljenost. Preberite o izvedeti, zakaj dojenčki sesati palec in kako ravnati z njo. more »
Nov 24, 2014

Baby Bath temperature

Bath čas za vašega otroka lahko odličen čas. Nadaljuj, da preberete ta članek in boste vedeli, kaj se pravi temperatura vode za baby kopel in kako pripraviti kopel za otroka. more »
Nov 21, 2014

Kaj storiti, ko Baby ima resen padec

Kaj storiti, ko ima dojenček resen padec? Če bi pustil spati? Če mislite, da obstajajo znaki hude telesne poškodbe, kot so poškodovane kosti ali poškodbe glave, se takoj posvetujte s svojim zdravnikom. more »
Nov 21, 2014

Ko dojenčki lahko pijete vodo?

Mnogi starši si želijo, da uvede vodo za svoje otroke kot način jih odstavitvi iz svojih steklenic. Lahko najdejo odgovore o tem, kdaj lahko otroci pijejo vodo in kako se lahko uvedejo vodo za dojenčke v tem članku. more »
Nov 20, 2014

Baby Barva oči

Baby barvo oči, ki je najbolj pričakovani genetskih značilnosti, ki so jih starši. Čeprav je barva oči je genetska lastnost, obstajajo tudi drugi razlogi, ki lahko igrajo pomembno vlogo v njem, kot tudi. Preberite o izvedeti več o tem. more »
Nov 20, 2014

Nosni aspirator za Baby

Ki nosni aspirator za otroka je najbolje? Obstaja veliko na trgu, med katerimi lahko izbirate. Takole, da izberejo eno, kako ga uporabiti, in drugih nasvetov, ki vam pomaga vaš otrok bolje počutil. more »
Nov 20, 2014

Baby Mora Kaj potrebujete

To bo dojenček mora Kaj potrebujete, da vaš otrok varno, zdravo, srečno in varno. Tukaj je tisto, kar potrebujete od prvega dne pripelješ otroka domov. more »
Nov 20, 2014

Aktivnosti za 11-mesecev starega

Ukvarjanja malček v zabavnih dejavnosti lahko pomaga pri pospešitvi procesa rasti in razvoja. Preberite o izvedeti, katere dejavnosti lahko vzamete s svojim 11 mesečnega otroka. more »
Nov 20, 2014

Umbilical Cord Care

Pomembno je, da starši vedo o popkovna nego nitke. Nadaljuj, da preberete ta članek in boste vedeli, kako skrbeti za vašega otroka popkovnične štor. more »
Nov 20, 2014

Kako Teach abeced za otroke

Pri učenju, kako učiti abeced za otroke, obstaja veliko iger, igrač in zabavnih načinov, da se zgodi. Tu so nekatere od najboljših možnosti za poučevanje vaš otrok abecede pri katerikoli starosti. more »
Nov 19, 2014

Materinih znamenj za dojenčke

Večina materinih znamenj za dojenčke se oblikujejo med porodom ali takoj po njem, in zbledijo seveda čez nekaj mesecev ali let. Medtem ko so najbolj neškodljivi, nekateri kažejo osnovni problemi ali nevarnosti za zdravje, in kot taka zahteva takojšnjo zdravniško pomoč. more »
Nov 19, 2014

Posterior Položaj

Je vaš otrok v položaju zadnji? Da bi bila v težkem položaju, ko se začne delo. Evo, kako vedeti, če je vaš otrok v položaju zadnji in kako bi lahko spremenili, da je, preden poda. more »
Nov 18, 2014

Baby Ear Piercing

Baby uho piercing je sporna zadeva; Vendar pa to ni varna proces. Nadaljuj, da preberete ta članek in boste vedeli, kako se ušesa dojenčke prebode in kako skrbeti za svoje prebodena ušesa. more »
Nov 18, 2014

Soor pri dojenčkih

Nič nenavadnega ni, da bi našli otroka z soor, ki vpliva na otrokovo hranjenja. Preberite o izvedeti, kaj povzroča soor in kako ga lahko prepoznajo in jo zdraviti. more »
Nov 18, 2014

Kako Stop Otroci iz Močenje postelje

Učenje, kako preprečiti vašega otroka pred močenjem svojo posteljo je proces, ampak na srečo je večina otrok preraste fazo močenje postelje, ki jih takrat, ko so stari 5 ali 6 let. Ta članek vam lahko pomaga pri tem, kako ustaviti svojega otroka pred močenjem postelje. more »