All Baby Development Topics

Nov 26, 2014

18 mesec Mejniki

Vaš otrok odrašča in zdaj lahko opravlja številne naloge in dejavnosti. Berite naprej in izvedeli, kako lahko prispeva k razvoju vašega otroka v različnih načinih okrepitve in hitrejši. more »
Nov 26, 2014

Baby rast naglo

Čeprav so lahko stresno ali nejasne za nove starše, naglo rast otroka so popolnoma normalen. Preberite o izvedeti, ko se zgodi, kako prepoznati znake njih, in vedo, kaj storiti, ko se pojavijo. more »
Nov 26, 2014

18 mesec star dojenček

Več kot veste o življenju z 18-mesečno starega otroka, lažje bo. Berite naprej in izvedeli otrokovega razvoja in nasvete skrbstvene v tem mesecu. more »
Nov 26, 2014

2 meseca star dojenček

Vaše 2-mesečni dojenček bo še naprej razvija fizično in socialno zelo hitro. To je zelo pomembno za vas, da se seznanijo s temi spremembami in se odzvati na njegove potrebe ustrezno. more »
Nov 26, 2014

5 mesecev star dojenček

Stari 5-mesečno dete se šele začenja razvijati svoje komunikacijske in socialne veščine, medtem ko učenje Mehur, smeh in pokazati svojih čustev. Ona je tudi učenje za razvoj motoričnih sposobnosti, kot sta sedenje in hranjenje predmetov v svojih rokah. more »
Nov 24, 2014

Kdaj Babies Začetek Gojenje las?

Vprašanje, ko otroci začnejo raste lase je pogosto zastavljena s strani staršev. Ta članek vam bo povedal, kdaj bo vaš otrok "las začne rasti in kako skrbeti za vaše otroke" las. more »
Nov 24, 2014

Razumevanje Baby Growth Chart

Rastni karte lahko zavajajoče za nove starše, v resnici pa so dokaj preprosta, ko veste, kako jih uporabljati. Naslednje informacije vam lahko pomaga pri razumevanju rasti dojenček grafikon in kdaj bi morali skrbeti za razvoj otroka. more »
Nov 21, 2014

Baby Vision Development

Otrokov vizija naj bi se postopoma razvije v prvem letu. Razumevanje mejnike tega razvoja lahko pomaga iskati znake, da je vaš otrok vizija razvija tako, kot bi morala. more »
Nov 21, 2014

Kdaj Babies obdržali glavo?

Kdaj dojenčki imajo svojo glavo pokonci? Mnogi starši vprašati to vprašanje. Nadaljuj, da preberete spodnji članek in boste imeli globalno sliko o svojem odgovoru in druge koristne informacije o njej. more »
Nov 21, 2014

6 teden Old Baby

Dojenčki v šestih tednih imajo več razvojne mejnike. Berite naprej in našli več informacij o razvoju 6 tednov starega dojenčka. more »
Nov 21, 2014

7 teden Old Baby

7 teden dni star dojenček postane samostojna in je zabavno igrati s. Skrb za otroka v tej fazi svojega življenja postane tad lažje kot to, kot prej. Preberite o izvedeti več informacij o razvoju 7 tednov starega otroka. more »
Nov 21, 2014

Kdaj lahko Babies Oglejte?

Ko dojenčki lahko videli? To vprašanje se pogosto sprašujejo starši. Poznavanje normalne vzorce razvoj vida pomaga pri zgodnjem prepoznavanju anomalij in tako zgodnje ukrepanje. Nadaljuj, da preberete ta članek in izvedeli več o tem. more »
Nov 21, 2014

Kdaj Babies Začetek zob?

Določen čas baby zob se spreminja, vendar je pomembno, da starši vedo, kdaj dojenčki običajno začnejo zob, znaki zob, domača sredstva za začetne bolečine in higienske metode za gojenje zobe ohraniti zdravje zob za dojenčke. more »
Nov 21, 2014

Kdaj Babies Začetek hoje?

Kdaj dojenčki začeli hojo? Po dojenčki učijo sedeti, večina staršev začeti predvidevanje čas, ko bo dojenček začelo samostojno hojo. Preberete ta članek, da izveste več o tem. more »
Nov 20, 2014

19 Mesec Old Baby

19-mesecev starega otroka je polna čudenja in nenehno učenje in raste. Berite naprej in se učijo svojega 19-mesec star dojenček razvoj in kako spodbuditi vašega otroka raziskati in se naučiti svet okoli njih. more »
Nov 20, 2014

11 Mesec Old Baby

Vaš otrok je skoraj leto star in se začenja razvijati usklajevanje, ki jih potrebujejo za samostojno premikati. Berite naprej in izvedeli njihov razvoj in nasvetov za vas, da skrbijo za njih v tem mesecu. more »
Nov 20, 2014

Malček Talking Mejniki

V tem članku govora in razumevanje napredka kot mladostnik odrašča. Bodite pozorni na opozorilne znake v razvoju mejnik govorimo toddler in se naučite trikov, da bi vaš otrok govoriti. more »
Nov 20, 2014

Kdaj Kids Learn Colors?

Ko se otroci učijo barve? Ni definirano starostjo zaradi učenja barve je proces. Otroci se lahko učijo barve iz njihovih zgodnjih fazah življenja. V tem članku boste izvedeli, kdaj in kako se lahko učite otroci barve. more »
Nov 20, 2014

7 Mesec Old Baby

Matere, boste opazili, da je njihova 7-mesečni dojenček hitro učenje novih motoričnih in socialnih veščin, vključno prehranjevanje in pitje same. Medtem pa so tudi začeli razvijati ločitvene tesnobe. Preberite o izvedeti več o njihovem razvoju in nasvete skrbnih v tem mesecu. more »
Nov 19, 2014

Teenage menstrualnega ciklusa

Za mnoge deklice, najstniška menstrualni ciklus je neverjetno zmedeno, še posebej, če ne boste imeli osnovno razumevanje vašega reprodukcijskega anatomije. Pomembno je, da razumemo, kako pogosto boste dobili menstruacijo, kako dolgo traja, in tisto, kar je normalno. more »
Nov 18, 2014

Ko naj bi bil moj otrok začel govoriti?

Vprašanje, kdaj naj bi bil moj otrok začne govoriti je pogosto vprašal in bo odgovoril v tem članku. Predlaga tudi, da starši vedo, kako se razvija ta proces in razumeti svojo vlogo pri pomoči otroci začnejo govoriti. more »
Nov 18, 2014

Prijema razvoja v Baby

Prijem je pomemben mejnik v življenju vašega otroka. Pomaga ji, da je neodvisen. Naslednji članek opisuje, kako in kdaj je dojenček je razumevanje reflex razvija in kaj lahko storite, pomaga pri prijema razvoj otroka. more »
Nov 18, 2014

7 mesec Mejniki

Gledanje 7 mesec mejnike vašega otroka je zabavno in razburljivo. Z naslednjimi nasveti si lahko pomagate otroku spoznavati svet in razvijajo spretnosti, ki jim bo dala dober začetek v življenju! more »
Nov 17, 2014

Baby Left-handed

Z levo roko otroka se ne sme gledati kot na karkoli drugega. Preberite o izvedeti več o tem, kdaj povedati, ali je vaš otrok levičar in kako ravnati z njo. more »
Nov 16, 2014

Newborn Baby Slike

Mogoče ste še vedno čakajo na vaš novorojenček, da pridejo na svet, ali nimate otrok še in bi radi vedeli, kaj novorojenček izgleda, fotografije spodaj vam bo pokazal otroka od trenutka, ko on / ona je rodil nekaj dni po rojstvu. more »