All Dermatology Topics

Jul 11, 2015

Kako se znebiti bradavic

Bradavice so s HPV povzroča in je lahko grd in boleče. Na srečo, obstaja več domača pravna sredstva, medicinski možnosti in kirurških posegov, da se znebite bradavic, vključno s tistimi, ki jim uspešno odstranili v nekaj tretmajev. more »
Jul 05, 2015

Kako Treat mehurje Feet

Žulji so boleče stanje in dal blažilnik na nobeno fizično aktivnostjo. Vedeti, kako ravnati mehurji, ko do njih pride, je pomembno. Enostavne tehnike preprečevanja in samopomoč vam bo pomagal, se ukvarjajo s tem skupnim problemom. more »
Jul 04, 2015

Kako se znebiti nazaj akne

Koža na hrbtu je debelejši od kože na našem obrazu, tako da nazaj akne težje zdraviti in nadzor. Redna higiena režim, zdrava prehrana, vadba, primerna za nego kože in lajšanje stresa vam bo pomagal, da se znebi nazaj akne. more »
Jun 25, 2015

Domov revizijah za Burns

Opeklin lahko segajo od manjših draženje do življenjsko nevarnih nujnih primerih. Manjše opekline lahko skrbeli za doma s preprostimi domača pravna sredstva, vključno z ukrepi za prvo pomoč in naravnih sredstvih. Hude opekline potrebujejo takojšnjo zdravniško pomoč. more »
Jun 08, 2015

Domov sredstva za skodle

Domov sredstva za skodle lahko pomaga zmanjšati bolečino, povezano s pojavom izpuščajev in mehurji, značilnih za ta pozni zaplet noric. Vendar pa mora biti eden posvetuje z zdravnikom za pravilno diagnozo in zgodnje zdravljenje. more »
Jun 08, 2015

Luskavica Domov revizijah

Psoriasis je stanje, ki povzroča odmrle celice zgraditi na površini kože, kar povzroča nelagodje. Luskavica domača pravna sredstva, ki vam omogočajo, da pomirjajo kožo in odstrani te odmrle kožne celice lahko pomaga razbremeniti svoje simptome. more »
Jun 05, 2015

Kako za zdravljenje sončnih opeklin

Skoraj vsakdo je doživela opekline in ustrezna zaščita je ključnega pomena za preprečevanje. Obstaja veliko možnosti za zdravljenje opeklin, vključno z naravnimi zdravili, zdravil OTC in kreme, itd Če imate kakršne koli težave o tem, prosimo, pojdite vidite svojo zdravnico. more »
Jun 02, 2015

Lasišče Acne

Lasišče akne nastane, ko postanejo foliklov zamašena in vneta. Vadba dobro higieno lasišča, izbiro pravilne šampon, uporaba naravnih zdravil in z uporabo akne zdravil lahko pomaga, da dobite lasišča akne pod nadzorom. more »
May 27, 2015

Velike pore na obrazu

Velike pore na obrazu je lahko grd in da ste bolj dovzetni za ogrcev in mozoljev. Več domača sredstva in ustrezna higiena obraza vam lahko pomagajo zmanjšati vaše pore. more »
May 25, 2015

Koža glivičnih okužb

Kožne glivice povzročijo glivične okužbe v različnih delih telesa, kar povzroča trdovratno srbenje, vnetje in včasih celo bolečine. Večina vrst glivičnih okužb kože, je mogoče zdraviti in preprečiti s skupnimi ukrepi, vključno z ustrezno higieno. more »
May 25, 2015

Domov revizijah za bradavice

Bradavice so posledica virusa HPV. Spoznavanje domačih pravnih sredstev za bradavice vam lahko pomagajo upravljati ta pogoj bolje. Domov pravna sredstva, ki pomagajo, da bi ubil off ta virus in odstranite poškodovano tkivo vam lahko pomaga znebiti bradavic po celem telesu. more »
May 25, 2015

Mastna koža

Kombinacija dnevnih rutin kože, lahko sredstva naravne kožne in spremembe prehrana / lifestyle pozitivno vplivalo, kako mastna je vaša koža. Čiščenje režimi, prehrana predlogi in naravne maske se bo vam enostavno rešitev za mastno kožo, ki jih lahko začnete uporabljati takoj. more »
May 25, 2015

Najboljše Izdelki za ne Spots

Obstaja več izdelkov na trgu, zasnovan, da vam pomaga zmanjšati videz ne lise. Ta članek vam pomaga izvedeti o najboljši izdelek ne lise, kot tudi koristne domača pravna sredstva, ki lahko pomagajo ohraniti kožo videti njen najboljši. more »
May 25, 2015

Vraščanje pazduho las

Vraščanje pazduha lasje, ki jih draženja redno britje pod pazduhami običajno povzroča. Sprejema ukrepe za nežno osvoboditi vraščen pazduho dlake iz kože bo pomagalo zmanjšati nelagodje in madeže. more »
May 25, 2015

Kako pogosto naj umijem lase?

Na splošno, kako pogosto si umijte lase bo odvisen od vaše osebne preference. Želite najti ravnotežje med ohranjanjem vaše lase čiste in pazite, da ne sprati naravnih olj, ki vodijo vaše lase zdrave. more »
May 24, 2015

Domov revizijah za bradavice

Bradavice so posledica virusa HPV. Spoznavanje domačih pravnih sredstev za bradavice vam lahko pomagajo upravljati ta pogoj bolje. Domov pravna sredstva, ki pomagajo, da bi ubil off ta virus in odstranite poškodovano tkivo vam lahko pomaga znebiti bradavic po celem telesu. more »
May 24, 2015

Zakaj My Feet vonj?

Morda boste sami vprašati "zakaj moje noge vonj". Smrdeče noge so neprijetno težavo, ki lahko vplivajo na ljudi vseh starosti, vključno z otroki. Obstaja skupna napačno prepričanje, da je stopalo vonj posledica slabe osebne higiene, vendar v mnogih primerih vzrok je ozdravljiva zdravstveno stanje. more »
May 24, 2015

Kako preprečiti britje izpuščaj

Britje izpuščaj lahko povzroči nelagodje na kožo in neprijetno rdeče trkanja na koži. Zato lahko britje s pravimi orodji in tehnik vam pomaga izogniti britje izpuščaj, medtem ko pridobivanje boljše britje. more »
May 24, 2015

Kako piling kože

Učenje, kako piling kože pravilno uporabo priporočene tehnike in materiale, ki vam bo pomagal doseči zdravo in mladostno kožo. Ali imate mastno ali suho kožo, piling kože, ki spodbuja obnavljanje kože, zmanjša razbarvanje kože in izboljša njeno teksturo, s čimer se držimo koža zdrava in sveža. more »