All Digestive Disorders Topics

Jul 04, 2015

Žolčnimi kamni Domov revizijah

Žolčni kamni so lahko zelo boleče in lahko zahtevajo, da se žolčnik operacijo. Žolčnimi kamni domača pravna sredstva, kot jedo pravo dieto, poskuša ustreznih zelišč, ki opravljajo žolčnik flush in z vztrajanjem na zdrav način življenja vam lahko pomaga odpraviti te kamne in odpraviti svoje nelagodje. more »
Jun 27, 2015

Kaj Povzroča mehko blato?

Kaj povzroča redko blato? Veliko stvari lahko povzroči redko blato, ali je to nekaj slabega, da ste jedli, prebavne motnje, zdravila, osnovne bolezni, ali celo, če ste dobili nekaj vetra v želodcu. more »
Jun 27, 2015

Driska revizijah

Driska je najpogostejša simptom črevesja patologije, ki lahko predložijo samostojno ali v kombinaciji z drugimi simptomi, slabi prebavi. Domov sredstva za drisko ciljem pri ohranjanju krvni tlak in koncentracijo elektrolitov; Vendar, če se simptomi poslabšajo, pojdite iščejo ponudnika zdravstvenega varstva. more »
Jun 27, 2015

Kako Cure razjeda

Učenje, kako zdraviti razjedo skozi medicinske terapije in notranjih pravnih sredstev, je pomembno za ljudi, ki trpijo zaradi simptomov, povezanih z erozije želodčne sluznice. Eden mora priznati tudi simptome, ki potrebujejo takojšnjo zdravniško pomoč, da bi se izognili zapletom. more »
May 23, 2015

Kako se znebiti plin

Kako se znebiti plina? Mnogi ljudje doživljajo plin (flatus), na dnevni osnovi. Čeprav je normalno, da se prenese plina od 10 do 20-krat dnevno, nekateri ljudje občutijo bolečino ali druge neželene učinke, skupaj s plinom. Če se to zgodi, poskusite nekaj pravnih sredstev in obiščite zdravnika. more »
Feb 03, 2015

Bolečina v želodcu po pitju alkohola

Ali ste doživlja bolečine v želodcu po zaužitju alkohola? To bi se lahko zaradi nestrpnosti alkohola povzroča ali bi lahko kažejo na osnovno zdravstveno težavo. Spoznajte vzroke bolečin, kot tudi nekaj koristnih sredstev. more »
Jan 14, 2015

Sečne kisline Simptomi

Simptomi sečne kisline lahko vključujejo protina in ledvičnih kamnov, kot tudi bolj resna vprašanja, kot so odpoved ledvic. Pogovorite se z zdravnikom o načinih za lajšanje bolečin. Domov sredstva za preprečevanje lahko tudi vam pomaga izogniti simptome sečne kisline. more »
Jan 11, 2015

Simptomi želodčno razjedo

Simptomi želodca vključujejo bolečine v trebuhu, pogosto riganje, občutek polne, slabost in še več. Če je ne zdravimo, lahko želodcu vodi do notranjih krvavitev, ki potrebuje takojšnjo zdravniško pomoč. more »
Dec 31, 2014

Vzroki Flat blatu

Stanovanje blato je posledica razmer oviranje kot kolona polipa in sindrom razdražljivega črevesja. Spreminjanje življenjskega sloga, lahko izboljšajo simptome, vendar pa je pametno, da zaprosi za pomoč zdravnika. more »
Dec 25, 2014

Penasto urina

Penasto urin je skupno stanje in ne smejo ustvarjati skrbi, če se odpravite na redno ali ga spremljajo drugi fizični simptomi. Kemikalije v straniščno črevesja običajno proizvajajo penast urin. Medicinski vzroki so pomembno vedeti, če penast urin ostaja. more »
Dec 25, 2014

Slabost po obroku

Nekatere domača sredstva in spremembe življenjskega sloga lahko pomaga zmanjšati resnost in pogostost slabost po obroku. Vendar, ko doživlja druge hude simptome, je potrebno, da se posvetuje z zdravnikom. more »
Dec 25, 2014

V zadnjem stadiju ciroze

Končni stadij ciroze je končna faza odpovedi jeter, katere simptomi vključujejo hipertenzijo ali jetrno encefalopatijo. Tretmaji za cirozo je lahko omejen, vendar reševanju vzrok tega pogoja lahko nekaj uspeha pri omejevanju škode. more »
Dec 25, 2014

Mehurčki v urinu

Ste opazili mehurčkov v urinu? To je lahko znak za neodkrite osnovni problem. Preberite več o drugih vzrokov mehurčkov v urinu in kako ga zdraviti. more »
Dec 25, 2014

Rak Ribbon Colors

Rak trakovi razlikujejo od barv, da kažejo različne vzroke zanje. Uporabljajo se kot simboli nekaterih skupin, da bi poskušali ozaveščati javnost. more »
Dec 25, 2014

Amorfni Sediment

Amorfna sediment je normalna komponenta v urinu. Obstajata dve vrsti, in vsak tip je lahko pokazatelj osnovnega problema, kot ledvičnih kamnov. Zdravniki test za amorfnega usedline, ko opravlja analizo urina. more »