All Ear-Nose-Throat Topics

Jul 06, 2015

Domov revizijah za Sinus Problemi

Sinus težave lahko res dal blažilnik na življenje, če se ne zdravi. Domov sredstva za sinusni težave lahko prispevajo k razbremenitvi zastojev, tlak in preprečuje povečano pojavnost okužbe sinusov. Pred uporabo zeliščne, da se prepreči morebitne interakcije z zdravili se posvetujte s svojim zdravnikom. more »
Jun 12, 2015

Zvonjenje v ušesih

Tinitus je obstojna zvonjenje v ušesih noben zunanji dražljaj ni povzročil. Vzroki za zvonjenje v ušesih so različni, najpogosteje pa je posledica dolgotrajno izpostavljenostjo glasne zvoke. Lahko poskusite več domača pravna sredstva, ali se posvetujte z zdravnikom, za druge možnosti. more »
Jun 11, 2015

Plavalec uho Domov revizijah

Plavalec je uho je posledica vode vstopom v uho, ki ustvarja idealno površino za bakterije rastejo. Plavalec je uho domača pravna sredstva, kot so sušenje notranjosti ušesa in uporabo zdravil, da bi ubil bakterije lahko pomaga. more »
Jun 02, 2015

Domov revizijah za izcedek iz nosu

Izcedek iz nosu, je razdražljiv in je lahko znak drugih zdravstvenih vprašanjih. Gostujoči sredstva za izcejanje iz nosovi vključeni tukaj vam lahko olajšavo in lahko pomaga zmanjšati intenzivnost vaše simptome. more »
May 24, 2015

Srbeča Inner Ear

Srbeča notranje uho ponavadi ni razlog za skrb, številnih pogojev in manjših motnjo lahko privede do simptomov. Skrbno preuči svoje simptome določiti varen način za lajšanje vaše srbeče notranjem ušesu. more »
Jan 19, 2015

Vzroki za bolečine v grlu

Bolečine v grlu je lahko zelo boleče. V večini primerov bo boleče grlo izginile v nekaj dneh. Razumevanje vzrokov za vneto grlo vam lahko pomaga, da se ugotovi, ali se lahko medicinski poseg potreben. more »