All Exercise & Fitness Topics

Jul 04, 2015

Domov revizijah za športnikove Foot

Atletsko stopalo je eden izmed najpogostejših glivičnih okužb. Domov sredstva za stopala športnika, kot je ohranjanje dobre higiene stopal, z uporabo zdravil rastlinskega izvora, ki imajo zdrave prehrane in poskuša over-the-counter zdravil lahko enostavno ubiti spore raste na nogo soigralca. more »
Jun 18, 2015

Telesni Meritve za moške

Men si prizadevajo, da bi dosegli popolno postavo ali določene idealne fizikalne meritve s poudarkom na skupni telesni masi in napravo. Tukaj govori o pravilnih korakov za merjenje vsak del telesa, idealno meritve telesnih za moške in kako jih doseči. more »
Jun 17, 2015

Najboljše Running Čevlji za Overpronation

Izbira čevlje, ki ponujajo podporo in stabilnost lahko zaščitite tekače, ki trpijo za overpronation. Ta članek ponuja nasvete o nakupu čevljev in ponuja nekaj posebnih primerov najboljših čevljev za overpronation tekoče. more »
Jun 11, 2015

Najboljše Čevlji za Stalnega ves dan

Nosil dober par čevljev pri delu lahko pomaga razbremeniti noge in bolečine v hrbtu. Tu obravnava različne dejavnike, ki jih morate upoštevati, medtem ko nakup dober par čevljev in opisuje tudi nekaj najboljših čevljev stoji ves dan na voljo na trgu. more »
Jun 10, 2015

1000 Calorie Workout

Verjetno ste že slišali, da je kurjenje kalorij skrivnost za hujšanje. Vendar pa morda ne vedo, kaj treninge objemu, da bi uresničili svoje hujšanje cilj. Preberite članek in spoznajo 1000 kalorij treningu rutinskega programa. more »
Jun 06, 2015

Kako se znebiti Arm Fat

Ohlapne roke so pogosti problemi in ženske pogosto sprašujem, kako izgubiti roko maščobe. Poražena arm fat lahko resnično izboljšajo vam pomagajo izboljšati svoj čar. Strokovnjaki priporočajo kombinacijo prave prehrane in različne vaje, da izgubijo težo in izboljšati roko mišični tonus. more »
Jun 02, 2015

Kadar Ali Vaša Fat Pojdi When You Smršati?

Ko izgubijo težo, vaše telo pretvarja nakopičeno maščobo v energijo, ki jih lahko uporablja. To lahko pomaga vaše telo razgraditi to odvečno maščobo, osvobodi svoje telo teh trgovin. Vendar pa lahko to privede do odvečne kože na telesu, kot tudi. more »
Jun 01, 2015

Je Potenje dobro za vas?

Je potenje dobro za vas? Znojenje je zdrav pojav, ki pomaga uravnavati telesno temperaturo in izboljšuje splošno zdravje. Vendar pa se lahko prekomerno potenje lahko zaskrbljujoče, saj lahko pride zaradi številnih zdravstvenih pogojev. Ne glede na primer, nenormalna količina potenja zahtevajo zdravniško pomoč. more »
May 31, 2015

Veslanje stroj Prednosti

Vadba na veslaškem stroju vključuje gibanje vseh večjih skupin mišic v telesu. To je lepo fitnes naprave, ki se lahko uporabljajo za gorijo odvečno maščobo in tonus mišic telesa istočasno. more »
May 25, 2015

Napeti tetivo na noge

Ta obstaja okoli 100 različnih kite ali vezi v obeh nogah, da bi lahko bile poškodovane! Ta članek opisuje, kaj lahko storite za preprečevanje in zdravljenje napete kite v nogo. more »
May 25, 2015

Calorie Counter Watch

Števec kalorij ura je športna ura, ki sledi število kalorij boste spali med vadbo. To lahko vodil in vas motivira, da bi dosegli svoje cilje, izguba teže, in lahko uveljavljajo tudi zabavno in razburljivo. more »
May 24, 2015

Vaja pred spanjem

Ljudje verjamejo, da uveljavljajo pred spanjem jih bo utrudilo ven, tako da bi lahko spal. Vaja težka, ni priporočljivo, medtem ko obstaja nekaj vaje, ki jih lahko storite, da vam pomaga najti zraka miru pred spanjem. more »
May 24, 2015

Vaje za Tone Butt in stegna

Toning svojo rit in stegna ni tako težko, kot si misliš. Pozorno spremlja vaje za ton rit in stegna spodaj lahko naredimo čarobno, in ste lahko v formi in uživajo napeta stegna in zadnjico v samo nekaj mesecih! more »
May 24, 2015

Povprečna višina in teža graf za odrasle

Težave s težo so povezana s številnimi zdravstvenimi vprašanji, še posebej med ljudmi, ki so prekomerno telesno težo. Zato lahko vedel povprečno razmerje med višino in težo, ki vam pomaga ugotoviti, ali ste živi zdrav način življenja. more »
May 24, 2015

Potegnil mišice v spodnjem delu hrbta

Potegnil mišice v spodnjem delu hrbta lahko oteži gibanje in povzroča hude bolečine. Naš načrt zdravljenja vam lahko pomaga olajšati bolečino in zmanjša tveganje za nastanek nadaljnje škode. more »
May 24, 2015

Kako meditirati

Meditacija je tehnika, ki vam omogoča, da se osredotoči um in oblikovati splošen občutek miru. Torej, kako meditirati? Učenje pravilne tehnike mediacije lahko vam omogočajo, da bi dobili več iz vaših meditacijskih sej. more »
May 23, 2015

Kalorij z Bikram joga

Bikram joga je ena izmed najbolj priljubljenih oblik joge predvsem zaradi svoje sposobnosti, da gorijo kalorij v kratkem času. Kalorij spali z Bikram joga je odvisna od številnih dejavnikov, kot so vaše telesne mase, višine in tip telesa. more »
May 23, 2015

Body Water Odstotek

Znesek odstotek vode v telesu osebe je odvisna od starosti, telesne strukture in spol osebe. Zato je odstotek vodno telo ne spreminja, razen če ima oseba resne težave v zvezi z zdravstvenim varstvom. more »
May 23, 2015

Ali Pitna hladna voda spali kalorij?

Pitna voda lahko gorijo več kalorij - in pitne hladne vode lahko vodi k hitrejši izgubi teže! Pred prilagajanjem vaše prehrane, se obrnite na svojega ponudnika zdravstvenega varstva, ki vam lahko pomagajo določiti količino vode, ki jo lahko varno piti na dan. more »
Jan 29, 2015

Kako povečati kapaciteto pljuč

Učenje, kako povečati naše zmogljivosti pljuč je nekaj koristna. Dihalne vaje v kombinaciji s fizičnimi vajami lahko omogočajo naše telo zbrati potreben kisik iz zraka. more »
Jan 29, 2015

Najboljši čevlji za moške

Obstaja veliko različnih vrst sprehajalne čevlje, ki so narejeni za moške. Članek razlaga o priporočenih podjetij kot tudi dejanskih najboljših čevljev, njihove cene in opisom čevljev. more »