All Healthy Beauty Topics

Jul 11, 2015

Hair Removal Cream

Odstranjevanje dlak kreme lahko pomagajo odpraviti nezaželene dlake, ki je neprijetno ali neprijetno. Vendar pa lahko za odstranjevanje dlak kreme vsebujejo agresivnih sestavin, ki lahko povzroči draženje. Razumevanje, kako lahko te izdelke dela vam pomaga ugotoviti, če so pravi za vas. more »
Jun 30, 2015

Domov revizijah za bolj bele zobe

Vsakdo si želi, peneča zobe in svetlo bel nasmeh, ampak ne moremo vsi privoščiti dragih zobozdravstvenih postopkov za odstranjevanje madežev in skriti razbarvanje. Porumenelost zob je naravni del staranja, vendar pa lahko upočasni proces z domačih pravnih sredstev za bolj bele zobe. more »
Jun 25, 2015

Oljčno olje na obrazu

Oljčno olje na obrazu se lahko uporablja kot čiščenje, masko, pomoč za piling in še posebej kot vlažilec. Berite naprej, da izveste več o tem, kaj oljčno olje lahko storite za vašo kožo. more »
Jun 20, 2015

Bikini Wax

Bikini vosek vam lahko nemoteno in čistejše bikini območje show-off vaše telo. Če ste novi v bikini voskanje, vedoč vrste bikini vosek, njenih metod priprave, in lahko tveganja in koristi lahko koristno pri vas bo vaš um o bikini vosek. more »
Jun 15, 2015

Kako se znebiti vrečk pod očmi

Občutljivo kožo pod očmi je nagnjena k upogib in bagginess in je posledica načina življenja, prehrane, dednih dejavnikov. Obstaja veliko naravno domača pravna sredstva, kot tudi medicinske terapije, ki upravljajo težave vrečko očesa in izboljšati obraza videz. more »
Jun 07, 2015

Vitamin C za kožo

Vitamin C je bistvena hranila, ki jih telo, ki ima veliko koristi za kožo, vključno z anti-aging in beljenje potrebno. Poznavanje nekatere prednosti in virov vitamina C, je lahko zelo koristno pri ohranjanju zdrave kože. more »
May 31, 2015

Kako se znebiti ogrcev

Ogrcev lahko povzroči zadrego in nižjo samozavestjo. Če se ogrcev ni učinkovito zdraviti, lahko pripelje do popolne blow akne. Kako se znebiti ogrcev? Poskusite te naravne in učinkovite metode za blackhead odstranitev. more »
May 25, 2015

Aloe Vera Gel za lase

Skrb za naravno barvo las je lahko zastrašujoče naloga za vsakogar. Več o tem, kako uporabljati aloe vera gel, da bo vaše lase (ali vašega otroka naravne lase), čist, enostaven za upravljanje in lepa! more »
May 25, 2015

Elastičnost kože

Koža izgubi elastičnost predvsem zaradi procesa staranja. Vendar pa obstajajo tudi drugi dejavniki, ki prispevajo k izgubi elastičnosti kože. Razumevanje teh dejavnikov in skrbi za kožo s pravilno prehrano in življenjski slog spremembe lahko zagotovi boljše zdravje kože. more »
May 24, 2015

Kako celo ten kože

Kako izenačiti ten kože? Da bi dosegli enakomerno in gladko kožo, obstaja veliko pravna sredstva so na voljo za vas. Tukaj raziskuje možnosti za nego kože za žensko, ki želi doseči sevalno kožo in enakomerno polt. more »
May 24, 2015

Antiperspiranti

Antiperspiranti se običajno uporabljajo, da se znebite mokroto ali vonjav, ki jih bakterije v pazduho povzročajo. Poznavanje dejstev, ki so potrebni in koristni pred nakupom enega mit in alternativne možnosti približno proti potenju. more »
May 23, 2015

Vitamin E za kožo

Obstaja veliko koristi vitamina E za kožo, vključno s spodbujanjem naravnega popravilo kože, ki vam pomaga, da odstranite grde kožne znamk in spodbujanje celjenja. Lahko vitamin E kot dodatek ali jih uporabiti lokalno izboljšati vašo kožo. more »
Jan 20, 2015

Dark Circles Zdravljenje

Podočnjaki so zelo pogosta težava pri moških in ženskah v različnih starostnih skupinah. Ta članek opisuje različne naravna sredstva, poslovna sredstva in posebne nasvete za podočnjake zdravljenje. more »
Dec 24, 2014

Grebeni na nohtih

Najbolj pogosto so rebra v so nohti posledica travme ali staranja, vendar izključuje osnoven medicinski problem, kot je podhranjenost ali malabsorpcija pomembno za vaše splošno zdravje in dobro počutje. more »