All Pain Management Topics

Jun 20, 2015

Kako Osvobodite Neck Pain

Bolečine v vratu je pogosta in lahko izčrpavajoče problem. Različne možnosti zdravljenja lahko zagotovi olajšave, vendar je pomembno, da poiščejo zdravniško pomoč, če se pojavi bolečina v vratu po poškodbi ali je obstojna. more »
Jun 17, 2015

Nazaj na Knee Pain

Nazaj bolečine kolena je lahko povezana s poškodbami nog, nekatere motnje, kot so artritis in druge splošne pogoje, kot so debelost. Zdravljenje je odvisno od vzrokov, da je pomembno, da jasno vedeti vzroke. more »
Jun 02, 2015

Muscle Pain Relief

Bolečine v mišicah, je običajno znak, da ste se pretegnil mišico, ki povzroča, da krči ali postanejo ranjenih. Počitek prizadeto mišico ter spodbujanje zdravega pretoka krvi vam bo pomagal zagotoviti ustrezno lajšanje bolečin v mišicah. Ob nekaj hrane in tekočine in delaš raztezne vaje so na voljo tudi. more »
May 26, 2015

Domov revizijah za Foot Pain

Bolečina stopal je pogosta težava, zlasti tistih, ki bi morali stati ves dan. Vzemite si čas, da se sprostite noge in nežno domača pravna sredstva za bolečine stopala, kot so namakanje in masažo. more »
May 25, 2015

Zunanja Knee Pain

Zunanja bolečine kolena za odrasle se lahko pripiše športnih poškodb, prekomerne in drugih dejavnikov. Za otroke je drugačen, saj je njihova kostna struktura še vedno razvija. more »
May 24, 2015

Bolečine v desni roki

Bolečine v desni roki lahko simptom problema z roko poškodbe, kosti ali živca, ali celo bližnjem srčni napad. Domov sredstva lahko pomagajo lajšanje simptomov, vendar je najbolje, da se posvetuje z zdravnikom za pravilno diagnozo in zdravljenje. more »
May 24, 2015

Bolečine v zadnjici

Bolečina v zadnjico običajno mehansko in lahko zdravimo s terapijo. Ob ugotovitvi, intenzivnost ali dolžino bolečine v zadnjici vam lahko pomagajo ugotoviti, če je to znak bolj resnega stanja, ki zahteva dodatno pozornost. more »
Feb 03, 2015

Nazaj Rib Pain

Nazaj bolečina rebro je pogosta in pogosto povezano z različnimi manjših vzrokov. Druge bolj resne zdravstvene razmere tudi proizvodnjo bolečina v križu in reber. Več o tem, možnih vzrokov, kot tudi za domača pravna sredstva za lajšanje bolečin. more »
Jan 30, 2015

Lower Back in abdominalne bolečine

V spodnjem delu hrbta in bolečine v trebuhu so lahko bežen problem, ali je lahko simptom veliko bolj resen problem. Preberite več o teh vzrokih hrbtu in bolečine v trebuhu, ki lahko zahteva zdravniško intervencijo. more »
Jan 29, 2015

Noht Pain

Če imate bolečine noht na nogi, je pomembno razumeti najpogostejših vzrokov za bolečine noht. Odvisno od narave bolečine, lahko na domu zdravilo na voljo. Nekateri vzroki bolečine noht lahko zahtevajo zdravniško intervencijo. more »
Jan 26, 2015

Pritisk na mehurja

Pritisk na mehur je neprijetno občutek z veliko možnih vzrokov. Na srečo, obstaja tudi nekaj zelo preprostih domača pravna sredstva, ki lahko pomagajo preprečiti ali zdraviti pritiska na mehur. more »
Jan 10, 2015

Back Pain po Spanje

Greš v posteljo občutek globe in se zbudiš z grozno bolečino v hrbtu. Na srečo, bolečine v hrbtu gre proč, ko ste iz postelje za nekaj časa. Več o tem, vzroke in možne domača pravna sredstva za bolečine v hrbtu po spanje. more »
Dec 25, 2014

Prsnico Pain

Mnogi ljudje skrtačite bolečine prsnice, ki jih travme, ampak tudi navedbo resnih razmer lahko povzročil. Pomembno je vedeti, osnovni vzrok, tako da lahko sprejmejo ustrezne ukrepe za preprečitev bolj resno stanje, ki se pojavljajo. more »
Dec 24, 2014

Bolečina v prsih na levi strani

Bolečine v prsih na levi strani, ki je pogosto menijo, da je zaradi srčnega napada, vendar obstaja še veliko drugih možnih vzrokov, kot so težave s pljuči in prebavnih težav, ki se lahko razlikujejo od njihovih spremljajočih simptomov. Poiskati zdravniško pomoč, da bi dobili ustrezno zdravljenje. more »