All baby sleep Topics

Nov 24, 2014

Kako priti do zob otroka spat skozi noč

Se sprašujete, kako priti grizenje otroka spat celo noč? Imamo nekaj nasvetov, ki naj bi pomagale, da postopek začetne manj stresno tako za mamico in dojenčka. more »
Nov 21, 2014

Najemnin za novorojenčke Cry v stanje mirovanja

Že kdaj slišali za metodo "jokati-it-out" v spanju usposabljanje svojega otroka? Mnogi trdijo, proti najemnin novorojenčkov jok spat, drugi pa odločno zagovarjajo koristi. Spoznavanje teorije zadaj metode, da bi najboljša odločitev. more »
Nov 21, 2014

It Cry Out metodi Ferber metodo

Ferber jok ven metoda je bila dobro opredeljene leti po sprostitvi svojo prvo knjigo. Poudarja, da je koncept progresivne čakanja, in izdelavo dojenček padla nazaj spat na svoje. Več o tem, kako lahko učinkovito spanje vzgajati svojega otroka s to metodo. more »
Nov 21, 2014

9-12 Mesec Old Sleep Urnik

Če imate srečo, do takrat, ko je vaš otrok star 9-12 mesecev, on bo spal celo noč in bo dosledno urnik spanja. Če ne, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko poskusite vzpostaviti urnik. more »
Nov 21, 2014

3-6 mesec Baby Sleep Urnik

Dobri urniki spanja so določena v razponu starosti od 3 do 6 meseci. Za dojenčke do te starosti so pripravljeni začeti učiti likovne spanja. Kot starš, je vaša odgovornost, da pomaga določiti zdravo urnik spanja. more »
Nov 21, 2014

Baby Sleeping Too Much

Starši so predlagali, da uporabljajo svoje instinkte, da je njihovo vodilo vedeti, ali so njihovi otroci spi preveč ali njihovo spanje v ne dovolj. Z upoštevanjem teh tehnik, ki jih lahko rešili te probleme brez težav. more »
Nov 20, 2014

Kako Get Your otroka spat Longer v Morning

Če vas skrbi, da vaš otrok ne dobi dovolj spanja in zbudi prezgodaj zjutraj, je treba ta članek pomagal. Smo sestavili seznam nasvetov o tem, kako se vaš dojenček spal dlje zjutraj. more »
Nov 20, 2014

Kdaj lahko dojenčki prespijo noči brez hrane?

Obstajajo različne mnenja o tem, kdaj se lahko dojenčki spijo vso noč, brez hrane. Kljub temu, da je naravno, novorojenčki za krmo na zahtevo, lahko starejši dojenčki treba usposobiti za krmo več čez dan in manj ponoči. more »
Nov 19, 2014

1-2 Year Old Sleep Urnik

Če imate malček, ki še vedno ni na dober urnik, da ni prepozno. Nasvete in strategije za razvoj skladnega urnik spanja za 1-2 let starega malčka. more »
Nov 16, 2014

Kdaj Premakni Baby od Zibelka za jaslice

Premikanje novega otroka iz Zibelka za jaslice je lahko zastrašujoče izkušnje. Z malo načrtovanja, lahko odločitev o tem, kdaj se premaknete svojega otroka v njegovo posteljico v svoji sobi je enostaven prehod. more »