Green Discharge Čeprav Nosečnice 

Med nosečnostjo žensko telo gre skozi množico sprememb, vključno z vaginalnimi izpustov. To je razburljivo, še strašljivo izkušnjo ampak bolj dobro ste, manj boste skrbite. S tem v mislih, je pomembno za vas, da se lahko razlikuje med normalnimi in nenormalnimi sprememb med nosečnostjo. Če boste kdaj imate kakršnakoli vprašanja, morate poklicati svojega zdravnika.

Je Green Discharge med nosečnostjo normalno?

Ne, to ni normalno.

Boste najverjetneje imeli neko vrsto razrešnice med nosečnostjo, vendar mora biti tanek, mlečno in bele barve z zelo blagim vonjem. To se imenuje levkoreja in je povsem normalno, tako da vam ni treba skrbeti za to.

Vendar, če naletite na zeleno obarvan razrešnice, se morate posvetovati z zdravnikom, saj lahko kaže na težavo s svojo nosečnostjo ali osnovnega zdravstvenega stanja.

Kaj bi to lahko kaže?

1. sečil Okužba

Pogosto zelen izcedek med nosečnostjo je znak okužbe sečil. Ko ste noseči, ste bolj dovzetni za te vrste okužb, saj, kot je vaša maternica raste večje, da pritisne na sečevodov. To povzroča urin zbira v mehur, pogosto vodi do okužbe sečil in mehurja. Simptomi vključujejo zeleno razrešnico, neprijeten vonj in / ali pekoč občutek pri uriniranju.

Kaj storiti: Če imate okužbo sečil, ne fret. Če jo zdraviti takoj, da ne bi smelo vplivati ​​na nosečnost.

Pogosto ga lahko pospraviti s pitjem velikovode izpirajte klice iz vašega telesa.

Vedno morate poskusiti in uporabljati kopalnico tako pogosto, kot si lahko, tako da je vaš urin ne ostane v mehurju predolgo. Ko boste to storili uriniranju, vzemite si čas in sprostitev vse vaše urinu. Nagibanje naprej, medtem ko je sedel na stranišču pomaga iztisnite vsak zadnji košček.

2. SPB

Rumena ali zelena izcedek med nosečnostjo z močnim, neprijetnim vonjem morda kažejo imate spolno prenosljivo okužbo. Skupno okužba Trihomonozo, ki je zelo neprijetno med nosečnostjo in med uriniranjem in spolni odnos. Pogosto bo vaša vulva postanejo rdeče in srbeče. Tudi če nimate vse simptome in samo zeleno razrešnice, morate obiskati svojega zdravnika, da ga izključiti. Obstaja možnost, da imate lahko samo glivična okužba, ki je zelo pogosta med nosečnostjo.

Kaj storiti: Ni pomembno zadevo, bi morali čim prej, kot lahko vidite s svojim zdravnikom. Spolno prenosljive bolezni lahko škodljivo vpliva na nosečnost in poškoduje vašega nerojenega otroka. Nekatere od teh bolezni lahko privede do okužbe maternice ali povzroči zgodnje delo. Včasih so okužbe lahko povzročijo prirojene okvare in celo smrt. Le zdravnik vam lahko ustrezno zdravljenje, zato ne poskušajte sami diagnosticirati bolezen in poskus, da zdravljenje z OTC zdravil.

3. plodovnice

Na priložnosti, a ženske uhajanja plodovnice, preden gre na delo. Medtem ko naj bi se tekočina biti jasno, včasih green discharge while pregnant pa je rumena, zelena, rjava ali roza-obarvana. Prav tako je konstantna uhajanja. Če želite preveriti, lahko uleže na blazinico za pol ure. Če imate Vrni ko vstane, je morda plodovnica uhaja iz pretrgajo membran.

Kaj storiti: V tem primeru, morate poklicati svojega zdravnika.Ne bi smeli puščati plodovnico, dokler ne greš na delo.

Kaj morate storiti glede izcedek iz nožnice med nosečnostjo?

Če se ugotovi, da je vaš zelen izcedek med nosečnostjo z okužbo ali pušča plodovnico ne povzroča, res ne more storiti ničesar, da bi ga ustavili. Lahko uporabite tanke blazinice dnevnih vložkih, da bi stvari bolj udobno. Vendar pa se izogibajte uporabi tamponov, da absorbira razrešnice. Nikoli ne bi smela uporabljati tampone med nosečnostjo.

  • Nadaljuj vaditi ustrezno higieno. Obrišite od spredaj nazaj, da območje čisto in nositi diha bombažno spodnje perilo. Ne uporabljajte dišečih menstrualne blazinice, mila, toaletnega papirja ali žensko razpršil. Izogibajte se nošenju Hlačne ali oprijete hlače in ob mehurčkasti kopeli.
  • Še pomembneje je, ne izpiranju. To lahko poveča vaše možnosti za vaginalne infekcije. To lahko motijo ​​vašo naravno pH ravnovesje in, v redkih primerih pa lahko pride zrak skozi nožnico v vaš obtočil. To lahko povzroči zelo resne zaplete na vaše nosečnosti.

Druge priložnosti, da pokličete svojega zdravnika,

Poleg zelene razrešnice med nosečnostjo, pa si ob drugih priložnostih, ki zahtevajo medicinsko zdravljenje. Če imate katerega od teh simptomov, pokličite svojega zdravnika ali zdravstvenega takoj strokovnjaka:

  • Če občutite bel, brez vonja razrešnico, ki povzroča bolečino pri spolnem odnosu ali uriniranje, pekoč občutek ali srbenje in vnetja vulve, boste morda morali glivična okužba. Zdravnik bo moral diagnoze vprašanje in določi pravo potek zdravljenja.
  • Če opazite spremembo v vrsti razrešnice imate ali povečanje proizvodnje razrešnice, morate poklicati svojegazdravnik. Spremembe iskati vključujejo razrešnice postal krvav, vodena ali sluz podobno. Če še niste zadeli 37 tednov nosečnosti še ni, je to lahko znak prezgodnjega poroda.
  • Če je vaš izcedek je bele ali sive barve in ima močan ribica vonj, ko boste imeli spolne odnose, se morate posvetovati s svojim zdravnikom. To je lahko znak, da imate okužbo, imenovano bakterijska vaginoza, ki jo je treba zdraviti z določenega zdravila.