Biotin Pred in po s slike in video 

Biotin je imenovana tudi vitamin H, ki prav tako igra pomembno vlogo pri oblikovanju vitamin B kompleks. Kot bistveni del človeškega telesa, vitamin B, pomaga pri proizvodnji energije s pretvorbo ogljikovih hidratov v glukozo, in razčlenitev beljakovin in maščob v majhnih topnih gradnikov. Poleg tega pa tudi pomaga pri pravilno delovanje živčnega sistema. Vendar pa v zadnjem času nekateri ljudje uporabljajo biotin za pomoč pri rasti las, in si moral verjetno opazili številne fotografije s pomočjo biotin pred in po tem, ko na internetu. Torej, ne biotin res pomaga pri rasti las, kot toliko ljudje trdijo?

Lahko Biotin pomaga pri rasti las?

S tako veliko slik z uporabo biotin pred in po za rast las, lahko še vedno sprašujem, na to vprašanje, lahko biotin delo za rast las? Nekateri zdravniki domnevati, da ni dokončna znanstvena osnova za podporo trditvi, da biotin ne pomaga pri rasti dlak. Prav biotin ne bo delo za vsakogar in lahko povzroči nekaj neprijetnih posledic (kot acnes in breakouts). Če imate kakršno koli zaskrbljenost, da pred uporabo biotin za rast las, se morate posvetovati z zdravnikom pred uporabo, še posebej za noseče matere in otroke.

Čeprav znanost ne bo dala pritrdilno podporo, obstaja veliko ljudi, ki so poročali ogromno rezultate s slikami ali video posnetke na internetu. Glede na realne izkušnje ljudi, boste dobili daljše, močnejše in popolnejše lase z uporabo biotin za približno 6 mesecev neprekinjeno. Prelom las se lahko zmanjša, kar še dodatno pomaga pri rasti dlak v kratkem obdobju. Poleg tega, biotin dopolni tudi lasne korenine vaših las, kar vaši lasje videti odličnoz lepo barvo las.

Real Izkušnje Uporaba biotina Pred in po

1. Clare Szabo

Vzamem tri tablete 5,000mcg biotin vsak dan za nekaj mesecev. Sem bil ob tablet biotinom in izklop za obdobje štirih let. Po mesecu biotina, sem opazil novo rast na kroni glavi, z zneski otroških dlake popping up. Bil sem tudi izgubila manj las med pranjem in styling. Vendar biotin povzročil nekaj mozoljev pop na mojem obrazu. Kljub temu, da je bila moja lasje polnejši in močnejši.

2. Amazon Stranka

Kot African American ženske, sem poskusil vzeti biotin pomaga z mojo rast las. Sem bil ob eno 5000mcg biotin tabletke v kombinaciji z enim mega-več vitaminov in eno 1000mcg MSM dnevno. Po uporabi biotin za 10 tednov, sem zabeležili znatno novo rast na moji 4A / 4B las.

Tukaj je video, da dekle deli svoje izkušnje o uporabi biotin za pomoč pri rasti dlak.

Kako Uporabi biotina Uživajte največ koristi

1. Priporočeni odmerek vsak dan

Priporočeni dnevni odmerek biotina je okoli 2,5 biotin before and after mg na dan. Za predjed, priporočeni odmerek je največ 1000mcg. Lahko postopoma izboljšati svojo dozo z opazovanjem reakcij telesa.

Pravica odmerek za polni učinek ni znan. Je pa pomembno, da se posvetujte z zdravnikom, da se prepreči prevelik. Znaki biotina prevelikega odmerjanja vključujejo kožne izpuščaje, visoke ravni sladkorja v krvi, počasnejše sproščanje insulina in nižjo stopnjo vitamina C in B6.

2. Izberite želeni Vrste biotina Izdelki

Biotin tablete za rast las - biotin tablete za rast las prihajajo v različnih oblikah in blagovnih znamkin različne oblike, vključno tablete, kapsule in tekočega gela. Tekoči gel dopolnila so prednost v primerjavi z drugimi oblikami, saj so najlažji za prebavo. Med njimi so trde gel kapsul, mehkih gel ali tekočih kapsul in tablet vitamina.

Biotin olje za rast las - Biotin predstavlja velik del raznih izdelkov za lase, vključno s šamponi in olj. Olje za lase, ki vsebujejo biotin pomaga navlažijo tanke in suhe lase, obnavljanje sijaj in moč. Skupaj z rednim čiščenjem in obrezovanje, boste videli izboljšave tako na rast in zdravje las.

Biotin šampon za lase - Biotin je vključena v šamponom las zagotavljanje hranil za krhke, tanke lase. Ti šamponi vsebujejo tudi kolagen, ki pomaga izboljšati volumen las. Circulation ojačevalci in aminokisline pomagajo pri doseganju optimalne rasti.

3. Stvari, ki povečujejo ali zmanjšujejo učinke

Tvoji lasje ne rastejo čez noč po jemanju biotinom dodatke. Biotin dopolnjuje le svoje zdrave prehrane - morate ga združiti z dobro režim za nego las za vaše lase, da rastejo hitreje in dlje.

Absorpcija biotin lahko inhibira z alkoholom in antibiotiki, ki prav tako uničujejo vitamine B, ki se pojavljajo naravno v telesu. To lahko prizadene rezultate z uporabo biotin pred in po. Poleg tega je treba ljudi, ki uporabljajo antibiotike prenehali jemati biotin, dokler so skozi s svojimi zdravili.

Kako ravnati s stranskimi učinki biotina

Čeprav so mnogi poročali neverjeten rezultat rasti dlak z uporabo biotin pred in po, obstajajo neželeni učinki, ki bi morali biti obveščeni. Izbruhnejo ali akne lahko povežemo s procesom rasti las, ki je lahko moteč za veliko deklet. Na srečo lahko nekatere previdnostne ukrepe, da zmanjšate straniUčinki toliko, kot je mogoče, vključno z:

1. Vzemite vitamin B kompleks k bilanci

Vitamin B je znano, da pomaga pri presnovi celic. Kot del vitamina B, bi bilo biotin treba sprejeti skupaj z vitaminom B kompleks za uravnoteženje dela in prepreči nastanek acnes. Ne pozabite, da nadzorujejo vnos vitamina B3 (niacin), z ne več kot 35 mg in vitamina B9 (folna kislina) z ne več kot 1 mg na dan.

2. Mind Trajanja biotin

Morate slediti rezultate po čemer biotin pravočasno. Dolga doba ob biotin brez pričakovanih rezultatov lahko škodujejo zdravju. Ponavadi si lahko ogledate nekatere izboljšave za približno 2 meseca. Prav tako, kot je znano dejstvo, stranski učinki koli zdravilo ni mogoče odpraviti z ukrepe. Pravilna prehrana in telesna vadba lahko dolgoletni izvaja načrt za rast las.