Kako uporabljati Ženski kondom: Navodila s slikami 

Ženski kondom je metoda ovira OTC nadzor rojstev uporablja med seksom za preprečevanje nosečnosti, in pomaga zmanjšati tveganje za spolno prenosljive how to use female condom picture bolezni (SPB). To je predpogoj za namazani plastična poliuretanska cev, ki ima zaprti konec. Deluje z zbiranjem spermo pred, med in po ejakulaciji, in ne vedo, kako uporabljati Ženski kondom slike z navodili bo pomagalo preprečiti neželeno nosečnost in STD-jev.

Kako uporabljati Ženski kondom: Slike in Navodila

 1. Pred uporabo ženskega kondoma prvič med seksom, morate vaditi dajanje kondoma v vagino nekajkrat. Vstavljanje kondom postane lažje, ko boste dobili visi za to.
 2. Ko ste pripravljeni, da imajo spolne odnose, in preden ste postali intimni, preverite datum veljavnosti na embalaži, da se prepričajte, da lahko še vedno uporabljate. Nato odprt paket in širjenje lubrikant ali spermicid na zunanji strani zaprtega konca.
 3. Zapomnite si, da lahko s pomočjo spermicid skupaj z ženskega kondoma še dodatno zmanjša tveganje za nosečnost. Čeprav je ženski kondom ima že podmazani, s pomočjo dodatnega lubrikanta lahko bi bilo lažje za vas, da postavite kondoma v nožnico.
 4. Ko ste pripravljeni, da vstavite ženski kondom, boste morali najti udoben položaj, ki dela za vas. Poskusite čepe navzdol, ki določa, ali dajanje eno nogo na stol, medtem ko stoji.
 5. S palcem in kazalcem, stisnite straneh notranjega obroča skupaj. Kondom lahko malo spolzka, zato poskrbite, da imate dober oprijem, preden ga vstavite v nožnico.
 6. Uporabavaš kazalec kot vodilo, vstavite notranji obroč toliko, kot bi tampon in ga potisnite navzgor proti tvoj maternični vrat s prstom.
 7. Ko ste dosegli materničnega vratu bo kondom razširila seveda, in ne boste več mogli čutiti.

Opomba: Če lahko še vedno občutek, da ste ga ne dajo dovolj daleč v notranjost.

 1. Nežno odstranite s prstom in se prepričajte, da je vsaj en centimeter kondoma visi zunaj nožnice. Kaj več kot to kaže, da ni bil pravilno vstavljen dovolj daleč, in boste morali preveriti, da je notranji obroč pravilno nameščen.
 2. Ko ste pripravljeni, da imajo spolne odnose, je vaš partner vstaviti penis v kolobarju in v kondom. Morda boste želeli, da bi mu pomagal, pazite, da je njegov penis dejansko vstopajo v kondom in ne samo da ga potisnete na eni strani.
 3. Ne bodite presenečeni, če menite, da kondom giblje okoli malo, to je povsem normalno. Dokler ste upoštevali vsa navodila, uživajte v vožnji. Vendar, če penis vašega partnerja zdrsne iz kondoma, in on ni vzkliknil, boste morali ponoviti korak 9 preden ponovno začnejo odnos. Ko končate, previdno odstranite kondom in ga zavrzite.

Stvari morate vedeti o Uporaba Ženski kondom

Kako Ženski kondomi delu?

Ženski kondom deluje kot barrierduring odnosu za preprečitev nosečnosti in pomagala zmanjšati tveganje za spolno prenosljivimi boleznimi. Ženski kondom zbira pre-cum in semenom med ejakulacija.

To preprečuje spermo od vstopa v vagino ingnojenje jajce.

Kako učinkoviti so ženskih kondomov?

Ženski kondom je oblika kontracepcije, in kot vsako drugo obliko kontracepcije gre z nekaterimi tveganji. Medtem ko nobena oblika kontracepcije, razen abstinence, je 100% učinkovita, ženski kondomi ob pravilni uporabi, povzroči samo 5 nosečnostih od 100 vsako leto. Še pomembneje je, ženski kondomi tudi pomoč za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi, vključno z virusom HIV.

Kakšne so prednosti in slabosti ženskih kondomov?

Ženski kondom varen, preprost in udoben. Tako moški kot ženske lahko koristi od uporabe ženskih kondomov, zaradi različnih razlogov, med drugim:

Prednosti:

 • Delitev odgovornosti, ki se nanaša na STD-jev.
 • Mogoče enostavno kupiti od lekarnah in nekaterih supermarketih.
 • Mogoče vstaviti bodisi partnerja pred intimnostjo.
 • So nadomestek za tiste, ki imajo alergije na lateks.
 • Uporabljajo se lahko z mazivi sta olje in voda, ki temeljijo.
 • Ostane v veljavi, z ali brez nabreklega penisa.

Slabosti:

 • Oni ne čutijo naravno.
 • Penis lahko zdrsne ven povzroča premora v odnosu.
 • Lahko povzroči draženje nožnice ali penisa.