Kako zgraditi mišice meč - Instant odgovor 

Hodimo okoli ves dan in naše golenske mišice stalno uporabo, vendar je večina od nas ima malo ali nič definiciji teleta. To pomeni, da je potrebno veliko delajo in veliko stresa in napetosti za gradnjo golenske mišice. Torej, če delaš vaje luč za noge, da se ne delaš bistveno bolj kot običajno vsak dan napori na noge, si nikoli ne bo za izgradnjo golenske mišice. Morda se zdi, kot da delaš veliko v primerjavi s tem, kar delaš za preostanek svojega telesa, ampak morate se zavedati, kaj vaše telo počne običajno, da bi ga izboljšali. Dobiš vajo s tem običajnih dejavnosti, tako v telovadnici vam treba narediti tako več kot to, da graditi mišice.

Raznolikost je ključ do dobrega treninga, ker ne želite, da vaše telo, da bi dobili preveč udobno s tem, kar delaš. To je, kako si res pomaga rast mišic. Torej graditi mišice meč morate poskusiti početje sklopov različnih vaj, ki ciljajo na to področje, kot so piramide in spusti sklopov. Če ste prenehali občutek opekline od vadbe, potem morate verjetno poskušali vključiti več stvari ali pa preklopite vaš rutino za nekaj časa.

Narediti tele sproža res pomaga graditi mišice meč, in obstajata dva načina, kako lahko to storijo. Preklapljanje med odprtim tele postavlja in obsedel tele postavlja s tem sklopov. Oba od teh vaj deluje najbolje, če dodate nekaj teže, da dajo dodaten stres na vaše teleta. Še en koristen calf raise je osel tele dvig, zato poskusite izmenično in mešanja teh različnih metod.

name = "2762">
Kardio naredil prav lahko resnično vam pomagajo graditi mišice meč, kljub temu, kar veliko ljudi, pravijo. Tek versus tek bo prisilila vaše teleta, naj podprejo svojo težo in jim pomagati zgraditi. Če čutite, da niso dobili dovolj vadbo od tega, ali se ne more zagnati dovolj hitro, da bi razliko, poskusite z uporabo uteži za gležnje dodati how to build calf muscles stres. Drug kardio vadba lahko storite je skakanje vrvi. Ta metoda, še posebej, res pomaga tonus in obliko vaših teleta in je odlična za kurjenje maščob. Pravzaprav sem kolebnica veliko kot redni del mojega treninga, in čutim opekline! Moje noge se počutijo, kot da so na ogenj po njem, kar je dober znak, da je to delovalo.

References
  1. http://www.bodybuilding.com/fun/topicoftheweek13.htm