Kako preprečiti razcepljene konice? - Instant Odgovor 

Očitno je, da vam izpostavljajte vaše lase za več toplote, kot je potrebno. Pretirana uporaba toplote bi lahko bil razlog, da je konec vaših las razcepi. Najboljši način za ustavitev te razcepljenja od ponovno pojavila, je, da se naučijo, kako najbolje skrbeti za vaše lase, da se preprečijo poškodbe.

Najprej, da vaši lasje zaščiteni pred vročino. Beljakovine v jaških, znanih kot keratin je denaturiran s toploto. To pogosto oslabi gredi lase in jih narediti bolj nagnjeni k lomov. Vrsta toplote, ki povzroča to škodo lahko prihajajo iz toplotno styling, vroče sušenje blow, parne zdravljenja, krepitve toplote in curling, itd Če morate izkoristiti teh omenjenih zdravljenj metod, morate sprejeti naslednje varnostne ukrepe:

  1. Ne izkoristijo vseh drugih visokih toplotnih obdelav las več kot le enkrat na vsaka 2 tedna; enkrat mesečno, je najbolj zaželen.
  2. Čim bolj zmanjšati odvisnost od izdelkov za lase. Belila las in barvila lahko zelo destruktivno, ampak druge proizvode lahko poškoduje vaše lase. Uporabite jih le, ko morate, da bodo vaši lasje ostane zdrav in močnejši dlje.

Druge stvari, ki jih lahko storite:

  1. Jejte zdrave prehrane: Vaše lasne mešičke, ne more biti sposobna proizvesti zahtevanega zneska las, če ne jedo pravo količino vitaminov in mineralov. Zdrave maščobe, kot so omega-3 maščobnih kislin, še dolgo pot, da vaše lase sijoče in zdrave. Vitamin E ima zelo pomembno vlogo. Več živila vsebujejo ta pomemben vitamin, in nekateri od teh živil vključujejo semena, avokado, oreščki, rastlinska olja, nekatere vrste rib, in nekaj zelene liste.
  2. Nanesite zadostno količino olja za zaščito:Izberite olje, ki vsebuje pomembne hranilne snovi, kot so arganovo olje, jajce olje, mandljevo olje, oljčno olje in ricinusovo olje. Uporabo katerega koli od teh olj lahko pomaga ohraniti lase gred lubrikantom, s čimer se prepreči, da bi prelomil na svojem koncu. Uporabi ta olja vsaj dvakrat na teden, se prepričajte, da ostane na laseh do naslednjega jutra in ga sperite v trenutku, ko se zbudi. Pomembno je, da pokrivajo svoje lase s pokrovčkom, ko uporabljajo to olje. Ne uporabljajte izdelke za lase, ki vsebujejo kerozin ali parafin kot sestavin. Te sestavine povzročajo las suhost. Vedno uporabite olje na sredini in na koncu las zaradi uporabe jim blizu lasišča lahko povzroči prhljaj nastane ali najhujše še vedno, vzrok poškodbe vaših lasnih korenin.
  3. Vedno izkoristiti velikega zob glavnik, da izgubi zapletanja las po tuširanju: Čas vaši lasje najbolj nagnjeni k razbitju se je, ko je mokra. Zato poskrbite, da vam bo uporaba velikih glavnikov, ko je vaš mokre lase.
  4. Uporabite balzam vedno: Vedno uporabite svojo napravo na vašem koncu las. Pusti za nekaj minut, da se absorbira v. Ne izprati vso napravo, ko umivanju las. Ampak oprala večina je, da poskrbite, da so vaši lasje niso mastni.
  5. Trim vaše lase pogosto: Obrezovanje vaše lase na redno how to prevent split ends bo obdržati svoje konce prelomil. Prepričajte se, da se naredi tako, pravi strokovnjak. Izogibajte se sesanju priročne instrumente, kot so škarje za trim vaši lasje sami. Dolgočasno rezila takih instrumentov lahko dodatno poškodujejo lase in vodijo do več končnih razpok.

Wish moj odgovor, kako preprečiti razcepljenja bi vam pomagali!

References
  1. http://www.sheknows.com/beauty-and-style/articles/989723/10-tricks-and-tips-to-avoid-split-ends