Kako uvesti mucek za psa - Instant Odgovor 

Čeprav želite sliko popolno družino, nikoli domnevati, da je prvo srečanje slika popolna. Psi dobili v bojih z drugimi psi ves čas, tako da jih lahko zlahka boj mačke, kot dobro.

Hočeš, da razmisli o osebnosti tako psa in mucka. Pes, ki je preveč agresiven bi napadel ubogega mucka. Pes, ki je preveč sramežljiv in introvertiran mogel pobegniti iz situacije. Nekateri psi so razvili osebnosti, ki so zelo težko znebiti čez noč. Kot rezultat, je nemogoče za njih, da spoznaš nove prijatelje.

Mačke ponavadi manj prijazne kot psi, ker so bolj teritorialno. Morali bi uvesti dve živali v nevtralen territory.Have dve hišni ljubljenčki dobili dober pogled na drug drugega. Spodbujajte jih, da bi dobili blizu drug drugega, tudi če se upirajo na prvi.

V mnogih primerih, ena žival ima Zapovjednički osebnost, ki duši drugo žival. Če opazite to lahko bilo bolj primerno, da živali ne narazen.

Vsi lastniki hišnih živali vemo, da živali radi vohanje okoli. Nekateri psi so znani vohanje okoli na napačnih mestih. Torej, vzemite te vonje na odejo ali blazino in jih zamenjali med živalmi. Kmalu postane pes uporablja za vonj Mački, in mačka priznava vonj psa. Ko so prišli blizu drug drugemu, se počutijo bolj udobno s prisotnostjo drug drugega.

how to introduce a kitten to a dog class="entry-content"> Živali niso tako mirno in civilizirano kot človeka. Prav tako lahko obnašajo kot otroci in boj nad ponižujoča stvari brez vrednosti. Ne glede na način nameravateuvesti vaš pes in mucek, to storite postopoma. Jim nikoli ni dal tako sam v isti sobi. Jih ne silijo, da storiti ničesar, da ne želijo storiti.

Potreben je čas, da se razvije vsak dober odnos, ali je človek, in človek ali pes in mačka. To lahko traja mesece, da vidim nobene pozitivne interakcije med njima. Zato bodite potrpežljivi.

References
  1. http://www.paws.org/library/cats/home-life/introducing-cat-to-dog/