Nosečnost Nasveti za normalno opravljanje 

Nosečnost in imela otroka, je zelo razburljiv čas. Nič nenavadnega ni, za ženske, da želijo porod, da je najboljša izkušnja v življenju. Povzroči lahko tudi strah nad tem, ali bo dobava gladko ali ne. Nosečnost nasvetov za normalno dobavo vam lahko pomaga načrt za ta poseben dan, ko se srečate svojega novega otroka.

Več kot 95% vseh žensk, so popolnoma sposobni dostavljanja otroka. Ne more biti zapleti, dejansko pa so zelo redka. Tudi v normalnem rojstvu mame potrebujejo veliko pomoč in spodbudo, da bi stvari lažje. Ta članek vam bo pomagal razumeti stvari, ki lahko pomagajo, da dostava veliko izkušenj!

8 Best Nosečnost Nasveti za normalno opravljanje

Srečanje svojo novo otroka lahko zelo poseben čas in boste verjetno želeli dostava biti tako enostavno, kot je mogoče. Najboljši način za to je, pripravite se med nosečnostjo tako da je vaše telo pripravljeno za nalogo

1. Get dovolj gibanja

Dela in dostava otroka je eden najbolj fizično intenzivni procesi boste kdaj doživeli. Boste morali biti zelo fizično sposoben in dovolj za potiskanje otroka ven močna. Get vaše telo pripravljeno, tako da naredite nekaj blage kardio, ko ste noseči. Vprašajte zdravnika, varno in enostavno vadbo lahko storite med nosečnostjo, ki vam pomaga priti fit.

Obstajajo nosečnost joga položajev, ki so dobri, da vam pomaga priti v formo, se učijo tehnike dihanja, in vam pomagajo sprostiti. Mnogi so namenjeni za pomoč odpreti boke in medenico za lažjo dostavo. Prepričajte se, da se posvetujete z jogo strokovnjaka, ki razume, jogo v nosečnosti.

2.Hoja Every Day

Sprehod vsak dan je odlična vaja in eden izmed najlažjih nasvetov nosečnosti za normalno dobavo. Poskusite vzeti eno polurni sprehod vsak dan, da bi vaše mišice na porod. Hojo potem, ko je vaš trud začel bo pomagalo, da vaš dojenček navzdol v porodnem kanalu in povečati moč vaših popadkov.

3. Masaža Vaš presredek

Presredka je košček tkiva, ki ločuje vagine in analnega kanala. Masirajo to področje na redno okrog sedmega meseca nosečnosti lahko pomaga, da se raztezajo za sprejem vašega otroka glavo. Presredek masaža lahko pomaga zmanjšati raven stresa pri delu in spodnjem mišične napetosti. Daj en prst v notranjosti vaše vagine in nežno potegnite kožo in masirajte ga. Nato lahko postavite dva prsta v notranjosti, po enega iz vsake strani in napnite kožo na obeh straneh.

4. Poskusite Dihalne tehnike

Učenje globoke dihalne tehnike lahko pomagajo sprostiti med nosečnostjo in se ukvarjajo z bolečino poroda. Ima vaš partner učiti z vami, tako da vas lahko spomnim tehnik, ko ste bolj osredotočeni na bolečino.

5. Bodite prenatalno razred

Izobraževanje lahko pomaga razumeti proces rojevanju in načine, da se udobno med procesom dela. Obstajajo razredi, ki vam lahko pomagajo naučiti pravilnega dihanja tehniko in kako upravljati svoj bolečino. Prav tako naučil, kako se sprostiti in obvladovati. Razredi so običajno v porodnem centru vaši lokalni bolnišnici in so ponavadi v večernih urah ali ob vikendih. Razredi bo tudi vam pomaga razumeti, kaj zapleteLahko se pojavijo in vas naučili o dobavah C-oddelka.

6. Poišči babico in / ali pomočnica

Babica vam lahko pomaga, so najbolj naravni dostavo. Pomočnica je kot partner dela, ki je usposobljen, da vam pomaga s tehnikami dela. Delajo z vašo porodnem partnerja za pomoč prinese olajšanje.

7. jesti zdravo

Jedo zdravo hrano, mogoče lahko pomaga razvoj vašega otroka in da bo vaše telo močna dostavo. Prav tako boste izgradnjo kosti vašega otroka, in zaloge železa zato poskrbite, da boste jedli hrano bogato z železom in kalcijem. Samo poskrbite, da boste ločiti železo in kalcij, ki ga štiri ure. Prepričajte se, da vaša teža dobiček je na cilj in ne boste pridobili preveč ali premalo.

8. Naučite se obvladovanja stresa med porodom

Med vsemi nasveti nosečnosti za normalnega poroda, boste morali obvladati veščine za obvladovanje stresa med porodom. Naj bo vaš sobno tiho in obiskovalce na minimum. Če postanete poudaril med porodom bo vaše telo zmanjša nastajanje oksitocina, ki se lahko podaljša porod. No, preden je vaš otrok zaradi izberite nekaj za sprostitev glasbo za predvajanje, nekaj dobrih filmov, in izberite nekaj izberite ljudje blizu vas, da bo dovoljen obisk. Naj vsi ostali vedo, kdaj vam bo na voljo za obiske, ko pridete domov.

Zapovedi in prepovedi Med Natural Labor

Nekatere izmed najboljših nasvetov nosečnosti za normalnega poroda, so naslednji:

  • Izobraževati pregnancy tips for normal delivery sebe pred začetkom dela. To ne bo prišel kot takšno presenečenje, če ste resnično vedeli, kaj se dogaja, da je všeč. Naučite se tehnike, kot so Lamaze, rojstva vode, hypnobirthing ali drugaTehnike, ki se osredotočajo na naravnem porodu.
  • Pred delom se prepričajte, da pijete veliko vode. Moraš biti pitje 8 ali več kozarcev vode na dan nahraniti svoje telo in svojega otroka hidratacijo, ki jih potrebujejo.
  • Get your podpora ekipa pripravljena. Če postane vaš delovni partner utrujeni, boste želeli imeti back-up za klic se v sobi z vami, tako da vaš partner lahko odpočiješ.
  • Počitek veliko v zadnjem mesecu nosečnosti. Pojdi za vaše dnevne sprehode, ampak dobil off noge na trenutke privarčevati energijo za veliki dan.
  • Ne poslušaj vseh strašnih zgodb o imajo drugi o delovni sili. Vsak dela in dobava je drugačna in tudi če je nekdo imel grozne izkušnje, je lahko tvoj bo čisto v redu. To je skupna za mame, da delijo svoje zgodbe, vendar ne dovolite, da vas prestraši. Če vam nekdo pove nekaj, da vas prestraši, samo jim sporočite, da se boste počutili neprijetno poslušanje na negativni strani njihovih izkušenj. Morda poskusite jih vprašam, kaj jim je všeč o izpolnjevanju svojega novega otroka ali vljudno spremeniti temo.
  • Poskusite porodnem kad za pomoč sprostitev. Nekatere babice uporabite te za delo in lahko pomagajo zmanjšati bolečino in pospešijo dostavo. Otrok ne bo utonil, ko se rodi in je zelo naravno za njih.