Vi in vaš dojenček v 3. mesecu nosečnosti 

Pozor, mama-v-obstati, da ste uspešno zaključili v prvih treh mesecih potovanja nosečnosti! Na tej točki, je tveganje za splav in z njim povezane z nosečnostjo vprašanjih občutno pade. Morda boste videli majhno bulo, ki prikazuje vaš rastoči plod. To je zato, ker se je rast ploda poveča na tej točki, z več mejnikov prevalili na tedenski osnovi.

Gibanje se lahko čutil v tem času, saj zarodek preklopi na stanje ploda. Rep izgine, kosti začnejo strdi in oči so veliki in odprti. Ušesa so oblikovali. Zato je pametno, da se še naprej spremljal z zdravnikom, skrbno kot je to neverjetno potovanje nadaljuje.

Kako je vaš otrok Razvoj v 3. mesecu nosečnosti?

Sedaj, ko ste vstopili v tretjem mesecu nosečnosti, se lahko zarodek uradno se imenuje fetus. Kosti začne, da postane bolj trdna v tem zadnjem mesecu v prvem trimesečju.

11. teden

To je razburljiv teden za zarodek. To uradno diplomantov na ploda statusa, ima dve možganski hemisferi postala bolj prepoznavna in ima živčne celice v razvoju, ki bo postala nevroni v možganih.

Medtem pa je osnova za centralni živčni sistem, prebavnega sistema, kardiovaskularnih, pljučnih in celo urinarnega sistema so na svojem mestu. Ti sistemi in organi znotraj njih bo še naprej, da postane bolj zapleten, saj tedna naprej.

12. teden

Ta teden je vse o začetku dotik in mobilnosti. Roke in noge so oblikovanje in prsti na rokah in nogah začeti je treba opredeliti. Medtem, senzorične in motorna živčevju se začenja razvijati. Touch je prvi občutek, da pridejo v bitje. To zahteva določencelice v hrbtenjači, kožo in možgane. Te celice odkrivanje stik in bolečine.

13. teden

Ta teden je več napredek na rokah in prstih. Obraz se tudi začenja tvorita z oči, nos, usta in ušesa postaja jasno opredeljene.

14. teden

Živčni sistem je razvit in mišice so začele izhajati. To pomeni, da plod lahko začne premikati. Gibi so nenadne in najverjetneje še ni mogoče čutiti, saj so še vedno majhne v ukrep.

Kaj lahko pričakujete Med v 3. mesecu nosečnosti

11. teden

Slabost, za tiste, ki so se ukvarjali z njim, lahko začne umirjati do nekaj ta teden. Medtem, lahko izcedek iz nožnice, poveča in krvni obtok po vsem telesu se bo še naprej povečevala. Lahko se pojavijo krvavitve dlesni zaradi hormonskih sprememb. Bodite prepričani, da bi se izognili sladkih živil in biti previdni, ko si umivate zobe. Hranite uživanja sadja in hrane z veliko vlakninami, da se prepreči zaprtje.

12. teden

Ta teden je vaš trebuh raste, in vaša energija treba vrača preveč. Verjetno imate opazen dojenček bump zdaj, in če ne, bi morali imeti eno kmalu. Naj veselje nosečnosti vas izpeljati ta teden, prihodnji teden prinaša nekaj dobre novice o energetskih ravneh in sposobnost, da delite svoje veselo novico s svetom.

13. teden

Vaše bradavičke so temnejše in žile lahko vidna kot modre linije pod kožo. Zdravnik vam bo morda lahko zazna utrip ploda, ki je resnično neverjeten zvok slišati. Vaša maternica je sedaj v velikosti grenivke. Zdaj je pravi čas, da povem, sodelavce in prijatelje o nosečnosti, saj je tveganje za spontani splavse je bistveno zmanjšalo.

14. teden

Hormoni vedno spreminjajo svoje telo ta teden. Lahko vidite temno črto razvija na sramno kostjo. Prav tako boste morda počutili bolj fit in napetostjo ta teden. Končno, boste morda opazili, areola, ali je območje okoli bradavice, dobili večje in temnejše.

3. mesecu nosečnosti Care

1. Bodite pozorni na vaše prehrane

V teh štirih tednih, to je dobra ideja, da se osredotoči na svojo prehrano. Prepričajte se, da jedo sadje, zelenjavo in vlaknin, dodal 300 do 500 kalorij na vaši prehrani vsak dan. To bo pripeljalo do neke pridobitve teže približno od enega do dveh funtov.

Izogibajte se sladkih živil in se prepričajte, da jedo hrano, bogato z vlakninami v tem obdobju. Prav tako se prepričajte, vaša prehrana vsebuje tudi veliko beljakovin.

Dopolniti z železom in folno kislino, ki se običajno opravljeno pred nosečnostjo. Ampak, če niste storili, je zdaj pravi čas, da začnete.

2. obvladovati omotica in utrujenost

To je še vedno pogosta, da občutite omotico ob vstajanju v teh štirih tednih nosečnosti. To je zato, ker krvni obtok še prilagoditi. Naj bolje skrbijo zase, dobili dovolj spanja in se prepričajte, da imate nekaj kratkih odmorov med delom. In še nekaj dremal podnevi vam bo 3rd month of pregnancy pomagal, da se počutijo veliko bolje.

3. Naj dobro osebno higieno

Pozorno na vaš zob ščetkanjem in ustno higieno navade, saj lahko vaši hormoni da vaše dlesni krvavijo. V nasprotnem primeru, je dobra ideja, da se držijo normalnih rutino.

Prav tako boste lahko spet pride do neke krvavitve iz nožnice, ko se to zgodi, poskusite, da vaša vagina suha in čista, da bi se izognili okužbam.

4. Zaprite slabih navad

Izogibajte se močnim in stresne dejavnosti, kot so dvigovanje težkih predmetov, ki lahko povzročijo velik pritisk na maternico in škoduje nerojenemudojenček.

Izogibajte se hrani, ki so bodisi začinjene ali mastno, saj bi nezdrava hrana poslabša simptome, kot so slaba prebava, plina in slabost.

Izogibajte se visoke pete in šel za udobne čevlje. Visoke pete lahko se boste počutili še bolj utrujeni.

Izogibajte se kajenje in pasivnemu kajenju, kava, alkohol in droge, saj bi vplivale na razvoj dojenčka.

5. Monitor Your Čustva

Najprej, ne stresa. Kot je vaše telo in hormoni se spreminjajo, je normalno, da se počutijo neprivlačno zaradi vašega rastočega trebuha in izoliran od svojih vrstnikov, ki niso, ki imajo podobno izkušnjo. Razumite, da so ti občutki pogosti in jih ne pustite, da vas skrbi dlje.

Dalje, ne pozabite, naj bodo pozorne na občutke depresije in nihanje razpoloženja. Medtem ko so nihanja v razpoloženju so pogosta posledica hormonskih sprememb, če se počutite depresivno za daljše časovno obdobje, se posvetujte s svojim OB / ginekologija o njej. Nekatere ženske doživljajo depresijo med nosečnostjo, ki zahteva nekaj posredovanje.