Zakaj psi povlecite svojo rit? - Instant Odgovor 

Eeeewwww !! Torej bruto! Želel poslušati nasvete svoje matere - črv svojega psa! Lahko dobite worming tablet pri veterinarju, hišne trgovine in celo veliko večjih supermarketov zdaj. Poskusite širok spekter za kritje vseh podlag in nato poskrbite, da boste držali rednega programa worming za preprečitev prihodnjih škodljivci. Oh, še ena stvar ... dobili preproga shampooed!

Nekaj ​​drugega, ki še ni bilo omenjeno, je analne žleze (kako pogosto dobiš, da tip stavek, kot je ta!) Rekel si, da imate fanta psa. Moja sestra ima moški Cavalier King Charles španjel križanje in tudi on je bil trpijo primeru "scoots". Pregled veterinarjev "razkrila" analnem sac Impaction ", kar se zgodi, ko analne žleze ne prazni sami. Po njenem veterinarju, je imel pes analno žlezo na obeh straneh anus na "5 uri in 7. uro" (dva-krat, da še nikoli nisem bila v celoti spet sposoben ceniti!). Jih uporabljajo te žleze širiti vonj (med drugim) in je lahko neprijetno, ko se bodo blokirani. Zdaj za zabavni del: zdravljenje je, da imajo analne žleze "stisnjene". Očitno je to mogoče storiti na domu, ki jo preudarnejši lastnika, vendar sem bil povedal svoje smrdi kot nič drugega na zemlji in moja sestra je prisegel, ona bi raje plačali za veterinarja, da skrbijo za to službo, ne pa kdaj poskušali sebe .

Želel poskusite obiskati svojega veterinarja in jih neposredno sprašuje, zakaj se psi povlecite svoje riti. To je predvsem zato, ker po mojih izkušnjah (lastnik psa več kot 30 let), to jih iz različnih razlogov lahko povzročilin vaš veteran je oseba, najbolje usposobljeni za svetovanje o tem, kaj je najbolj verjeten vzrok. Ko pes vleče svoje riti po zemlji (mislim, da večina veterinarjev raje klinični izraz za "scooting") je na splošno zaradi kake draženja ali neke vrste. Črvi so očitno možnost; trak črvi zlasti pogosto pobral psi pa stika z bolhe (tako za nadzor črve, boste morali poskusiti in nadzora bolhe. - tako je mogoče z izdelki iz vaših lokalnih veterinarjev Drug pogost vzrok je, kaj je moja starejših škotski veteran nanaša na kot . "fekalno onesnaženje" To se zgodi, ko je pes imel teče nekaj pa se ujame v laseh pod repom psov (si omenil vaš pes je pol Cavalier - pa ima dolge ali kratke lase?) To je lahko. treba rešiti z ohranjanjem vaš pes dobro oprane in obrezani v tej določeni regiji. Moj končni predlog bi bil primer danke prolapsa why do dogs drag their butt (kjer je del debelega črevesa Pokes iz Dogs "zadnji), vendar ob upoštevanju vaših psov mladosti to zdi manj verjetno. No, če opazite kaj poking iz zadnjega konca svojih psov, potem zagotovo bo zasilno pot k veterinarju.

Mogoče je samo res, res všeč vaš Shag pile preprogo! Nikoli ne veš; kosmat preprogo, kot da bi vodil psa mislim, da je živo bitje. Morda je vaš pes kaže svojo moško superiornost ... ali prikazovanje romantično zanimanje! Če se začne lulajo po preprogi Želel kažejo prve, hkrati pa, če je slednji ... no, sem prepričan, da boste vedeli dovolj hitro !!

References
  1. http://pets.webmd.com/dogs/dog-dragging-bottom